За "Герканд" ООД

Дълги години квалифициран опит в производството на качество, сигурност, ефективност и естетика в отоплението

Отопление с история

ГЕРКАНД е основана през 1990г в гр. Пещера. С течение на годините се утвърждава на пазара и става водещ производител на отоплителни уреди на твърдо гориво в България. Успешно изнася продуктите си както в съседните държави, така и в Западна Европа. 

Доказаният дългогодишен опит на нашите специалисти, проектантите, дизайнери и монтажисти са гаранция за качество и добро изпълнение. Богатата колекция от отоплителни уреди на ГЕРКАНД включва камини, горивни камери за вграждане, печки и барбекюта. 

Претворяваме представите Ви за топлина

Продуктите Герканд са с характерен чист дизайн, ефективност, функционалност, висококачествени материали, прецизна изработка и не на последно място конкурентни цени, отговарящи на качеството.

Технологично ноу-хау

Системата за вътрешнофирмен контрол на производството на Герканд ООД ни гарантира постигането на оптимално качество на продукта всеки път и за всяка интериорна цел.

® Собствена чугунолеярна

Изминалите повече от 28 години позволиха на нашите инженери да разработят набор от продукти с висока производителност и по-широка достъпност. Собствената чугунолеярна ни позволява да контролираме качеството и проектирането във всеки един момент. 

За да отговорим на очакванията на всеки стил, ние не само усъвършенстваме широката гама от продукти за отопление, но също така създадохме и революционната концепция “Easy colour change”, която позволява на всеки от Вас да променя сам вида на печката си в зависимост от промените във вида на интериора – от класически до модерен.

Услуги и продукти, които очароват!

Сигурни в качеството на своите продукти, екипът на Герканд предлага за всичките си продукти 3 годишна гаранция. Можете да разчитате на ефективно и достъпно следпродажбено обслужване, като се свържете с нас по технически въпроси чрез контактната форма на сайта.

Продуктите на Герканд са в съответствие с разпоредбите на Европейския съюз, CE сертифицирани и имат високи енергийни коефициенти, за да направят дома Ви енергийно ефективен. Освен това,  крайният потребител ще може да се възползва от данъчен кредит. 

Основахме разработването на нашите продукти на принципа на надеждност, за да отговорим на изискванията на нашите клиенти. Обръщаме специално внимание на мнението на нашите клиенти и тяхното удовлетворение, затова имаме сервизен отдел както за професионалисти, така и за физически лица.

Производство на камини и облицовки

Немалко и доскоро забравени неща се върнаха в бита на българина, но естествено на техническото ниво на времето, в което живеем. Това в пълна сила важи за камините, които в съвременния им вариант нямат нищо общо с някогашните открити огнища, освен по горивния материал – дървото. Съвременните затворени камини с успех могат да служат като отоплителни прибори, с които за кратко време може да се отоплява не само помещението, в което се намира камината, но също и прилежащите към етажа или намиращи се отгоре и отдолу помещения. Изграждането на всяка камина има своята специфика и зависи от много фактори: какъв е видът на камината (ъглова, разположена фронтално на стена или в центъра на помещението), местоположението на комина, подвеждането на външен въздух за горенето, отвеждането на затопления около металното тяло въздух в същото или в съседни помещения, водна риза с радиатори и т.н. Разнообразни са възможностите за ограждане на пространството около металното тяло: масивна, декоративно измазана зидана конструкция, различни по форма и изпълнение облицовки от мрамор, гранит или друг естествен материал. Разнообразието от модели на камини и начините за тяхното изграждане са толкова много, че за всеки конкретен случай има съответно решение.

Свържете се с нас

Адрес

4550 Пещера

ул. Хан Пресиян 13

Контакти

тел.: 0350 6 3693/ 6 2362
Моб: +359 88 4233803
Моб: +359 88 6068586
факс.: 0350 6 2301

Работно време

Пон – Пет. – 09:00 – 18:00

Съб – Нед. Почивни дни

Социални мрежи
Scroll to Top