“Easy colour change” от Герканд

Печки с взаимозаменяеми страни

Революционна концепция

“Easy colour change” е иновативна система от взаимозаменяеми обшивки, прилагана при печки на дърва Герканд. Тя ще внесе модерен стил и дизайн във Вашия интериор и ще отговори на всички Ваши цветови предпочитания. “Easy colour change” е колекция от печки на дърва с взаимозаменяеми плочи. Всичко се прави на ръка от специално подбрани, висококачествени материали. “Easy colour change” технологията позволява на Вашата печка да бъде различна, може да се персонализира по желание в момент на необходимост от промяна на интериора. Така, вместо да купите нова печка за отопление с твърдо гориво, Вие просто можете да смените цвета на страниците, като имате възможност да избирате между 7 цвята.

Допълнение на Вашия интериор!

Сега можете да промените цвета на Вашата печка според желанията си, според сезоните или според Вашия интериор. Например, ако решите да промените декорацията, мебелите или цвета на Вашия интериор, печката Gerkand “Easy colour change” ще може да следва тази промяна. Тя ще се впише перфектно в новия Ви интериор благодарение на възможността да изберете цвета, от който се нуждаете! Новият цвят ще позволи на визията на помещението да бъде дискретно или да се превърне в шедьовър на Вашата декорация и да го украси.

Как да промените цвета на Вашата печка?

Само за няколко минути печката ще изглежда различно и ще се адаптира спрямо Вашите желания. Няма нужда от намеса на професионалист, защото можете да го направите сами.

Бързо, лесно и удобно!

Инсталацията ще ви отнеме около 30 минути. Просто развъртете закрепващите винтове, които държат плочите към печката, а след това ги поставете обратно, за да фиксирате новата плоча.

Модели печки "Easy colour change":

Scroll to Top